2015. február 9., hétfő

Tükörcsempe

A kép fent, bal sarokban  a házam előtt készült, naplemente kicsiny falunkban. Igen kicsiny,  a területe 9,71 km², népessége egy éve 368 fő volt. Hivatalosan község. Jó levegő, csend...

És akkor vissza a házhoz. Tehát első dolgom a konyha készítés lesz, ami abból fog állni, hogy a fürdőszoba falán keresztül vésünk egy akkora lyukat, hogy a víz átjöjjön. Persze meg kell keresni a szennyvízvezetéket is, majd ha ez megvan, lehet  vizet átkötni, és a csatornát bekötni. 
Ez így pofonegyszerűnek hangzik, remélem, az is lesz. A csempét kinéztem, a függőleges  méret meg is van, már csak a hossz kell. Szombaton lemérem.

Ezt követően a fürdőt is szétbombázzuk, mert a nagy kád kikerül, lesz helyette zuhanyzó, és egy klotyó benntre. Komoly szépséghiba, hogy jelenleg  khm... kerti budi van, na. Ez az alap ok, ami miatt hajlandóságot mutattam először a fürdőnek neki esni, de nálam okosabb lebeszélt erről. És el kell ismerjem, igaza van. :) Viszont a tükörcsempe megvan a fürdőbe, szombaton pl. már át is veszem. Szóval hajrá, elindult a házam felújításának első lépése. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése