2015. február 10., kedd

Ilyen volt...

Pár éve tényleg így nézett ki a nyáron használt konyha rész. Azóta nincs már ott se a hosszú asztal, se a székek, de ez más történet. Szóval az előtte kép:
Bal oldalon, ahol most a gyékény van, na, ott lesz felcsempézve a fal, és oda kerül fel a konyhaszekrény sor is. És naná, ott lesz folyóvíz. Mert a fürdőszoba  a fal mögött van, és kell nekem a konyhába a mosogatáshoz ez az élmény :) Jobbról egy lépéssel ki lesz toldva a fal. Nem kell nagy rombolásra gondolni, ez régen egy nyitott tornác volt, ami egy sor deszka és egy rétegű ablakkal lett lezárva. Kábé fél óra alatt ki lehet szedni, és akkor majdnem sokat mondtam. A szép  pedig az, hogy a beépítendő elemek megvannak: Tégla, és 3 szárnyas, dupla üveges ablak.  Ha megfordulunk, ezt látjuk: 

Megfigyelhető, hogy a zöld szín nagyon bejött az előző tulajnak. Azon mobil fal (igen, az ) mögött lesz a ház érkező régiója, ott lesz majd az előszoba. Szuper ötleteket találtam arra, hogyan fogom kialakítani. Amit itt láttok, abból a konyhaasztal, és az ezer éves mosogató szekrény lesz használva. Minden más elkerül a körzetből. Mivel itt is ki lesz toldva a lakás, ez lesz a nappali. 
Ezen a ponton elszabadult megint az agyam, ugyanis a ház elejéhez hozzá van toldva egy "tejház", és hát, miért is ne annak vonalában hoznánk ki az egész kócerájt. Hogy mi sül ki belőle, az a jövő zenéje :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése