2015. július 19., vasárnap

Az otthon ott van,

Hol jössz mellettem... Július 18 van, és nem voltam otthon huszonöt napja. Írni meg még régebb óta nem volt se időm, se lehetőségem, szóval most egy kis pótlás jön. 

 Tehát a vízdíj után jött az, hogy a bringám hátsó váltója feladta. Aztán mama.Majd a telefon. Aztán az automata mosógép. Megoldottuk, nagyon balkáni módon, de volt tiszta ruha. És elkezdtem agyalni rajta, miért megy ott minden tönkre? Mi ennek az üzenete? Mi a frász ez az egész?

Tartozom egy vallomással. Nem tudtam soha túltenni magam Ő-n. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, albérletbe költözött, meglátogattam, és így persze nem ment a dolgok azon része, hogy kitegyem a szívemből. Végül mivel minden romokba dőlt, egy megoldás volt kézenfekvő: visszajönni, és munkát vállalni. Felajánlotta, hogy lakjam nála, én meg nem mondtam nemet. És akkor értelmetnyert minden. A leírt szavaknak erejük van, szóval most ennek szellemében leírom, hogy nyertem a lottó ötösön! - Hátha úgy bejön, mint az előző. Szóval, nem akarom lerántani a titkomról a leplet, de értelmet nyert a lenti csőd, és a visszajövetel fontossága.
Így júl. egytől dolgozom. Tizenkét órában. És kedden megyünk bérleti szerződést aláírni. 

Hogy hova cuccolunk, arról később beszámolok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése